onsdag 30 mars 2011

Nytillskott i familjen

I måndags, 28 mars, föddes vår dotter Elsa. Hon mår jättebra och Hilma är en mycket stolt storasyster. Känns underbart att huset är klart och vi snart bott in oss i huset.

Elsa, cirka 4 dagar, "sitter" i knät på sin mäkta stolta storasyster Hilma.
Visst är det härligt att ha fått en syster?

onsdag 16 mars 2011

Huset från baksidan

Har filmat lite från baksidan en underbar dag. Filmen visar vår baksida, det stora fönstret är vårt trapphus, översta våningen inrymmet köket och har fönster utmed den framtida takterassen.

tisdag 15 mars 2011

Altan påbörjad

Nu när vårvädret visat sig har Martin fått eld i baken med att börja arbetet med altanen. Den kommer bli ungefär 100 kvm stor som det verkar. Vi får hoppas att vädret framöver blir underbart så vi får njuta av nybygget.
Mycket altan blir det, men vi kommer älska att sitta här.
Bild från baksidan igen, sovrummet har ett skjutdörrsparti som vi kan använda för att vädra eller gå ut på altanen när den är fördigbyggd.
Altanen på baksidan igen, denna bild tagen på stommen utanför vårt sovrum, här skall vi ha ett insynsskydd mot grannen i bakkant samt ett par meter fram utmed utsidan av altanen.
Altanen på baksidan, drygt 4 meter i bredd och utmed hela baksidan av huset dvs 12 meter lång. Utmed kortsidan kommer altanen nästan vara 5 meter djup och utmed husets bredd dvs 8 meter lång.