måndag 29 november 2010

Helgrapport

I helgen har vi arbetat undan en del inför inflytten som sker på lördag. Martin och jag var i huset sent på fredagen. Martin hade målat allt som var kvar på torsdagen efter jobbet och på fredagen började vi med en liten middag innan kvällens arbetspass startade. Martin bättringsmålade lite som hade missats och jag röjde undan ett antal flyttlådor i köket. Skafferiet börjar ta form och lådorna i köket fylls så sakterliga. På lördagen röjde vi ur hela undervåningen, organiserade upp den oinredda delen, bar ner verktyg som vi inte längre är i behov av i garaget. Vi lade golvet i hallen klart och satte fast de temporära steg som skall sitta på de två nedre trapporna. Vecka 48 kommer bänkskivan in igen som vi skall tillverka de sista trappstegen av för att få trappan helt komplett. Nu sitter i alla fall båda vilplanen på plats. På söndagen monterade jag ihop Hilmas säng som vi nu har placerat i hennes rum. Vi hämtade Hilma och köpte de resterande innedörrarna och karmarna till bottenvåningen. Martin fick verkligen upp farten, satte in 5 av 6 karmar under eftermiddagen. Under eftermiddagen hade vi adventsfika med Hilma, sittandes på golvet i köket med ett ljus tänk - så mysigt! Badrumsmöbeln är efter helgen betsad och lackad redo för att skruvas ihop och monteras med handfatet.

Trappan med de temprära stegen inför inflytt -så snart soffan och sängen är på plats skall räcken upp men det får bli på lördag.

Golvet helt färdiglagt i hallen, vi valde att lägga det hela vägen in till väggen även under vilplanet även om det inte var planerat från början.

Martin i full gång - bilden är tagen innan olyckan med kniven. Fast det gick bra. Golvläggningen påbörjad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.